Reviews

Ben je tevreden met je sieraad? Ik zou het leuk vinden om jouw review hier terug te lezen.

Bedankt! 
Liefs Mischa


Reactie plaatsen

Reacties

Anouk
5 uur geleden

Vandaag mijn sierraad mogen ontvangen, zo blij mee. Het is echt prachtig geworden! Heel dierbaar om een moedermelk sierraad te hebben en daarmee terug te kunnen kijken op een hele bijzondere periode.

Nikki
24 dagen geleden

Enorm blij met mijn ketting. Het ziet er erg goed uit. Ik ben blij dat ik mijn borstvoeding en zijn eerste haartjes op deze manier bij me kan dragen. Heel erg bedankt!!

Liselot
een maand geleden

Een prachtige ring ontvangen. Ik heb gekozen voor de ring Alfie en hij is prachtig geworden. Mischa dacht mee over de combinatie en de positie van het haarlokje. Eén sieraad met een prachtige betekenis voor mij.

Romy
2 maanden geleden

Zo onwijs blij met mijn ring met daarin de melk waar mijn meisje de eerste weken gevoed is. Mooi en bijzonder dat dit kan! ♥️

Esther Kuil
2 maanden geleden

Ik heb mijn ring gister ontvangen en was er direct super blij mee, hij past uitstekend bij mijn andere ringen, maar vooral kan ik nu positief terug kijken op het hele borstvoedings avontuur, het was nogal een uitdaging en dat sluit het voor mij perfect af ❤️

Gaby
2 maanden geleden

Een hele mooie ring met moedermelk besteld.
Zo blij mee!
De ring is onwijs mooi en hij blijft me aan een hele mooie periode herinneren! ☺️

Jessy
3 maanden geleden

Na ruim 2 jaar borstvoeding te hebben gegeven was dit een mooie afsluiter. Ik heb een armbandje laten maken door Mischa met mijn borstvoeding +parelmoer en goud. Het is prachtig geworden en ga het met veel trots dragen, dankjewel Mischa!

Lisa T
4 maanden geleden

Ontzettend blij met mijn moedermelksieraad. Ik heb gekozen voor een ring met de eerste letter van onze dochter daarin. Echt heel mooi geworden.. een dierbare herinnering!

Lisa
4 maanden geleden

Een moedermelk kettinghanger besteld. Het proces ging heel makkelijk en het was sneller binnen dan verwacht. Toen het binnenkwam...wauw. Zó speciaal!! Een heel subtiel hangertje met zo veel waarde en een herinnering om bij me te dragen. Mijn kostbaarste sieraad. Bedankt ! 💕

Marjolein
4 maanden geleden

Superblij met mijn hanger en ring! Ik ben echt heel goed geholpen toen ik twijfelde over de ringmaat. Het opsturen van de melk ging heel goed en het was fijn dat ik even hoorde dat het goed was aangekomen. De sieraden zijn echt prachtig, ik ben er heel blij mee. Een afsluiting van een bijzondere periode. Bedankt!

Lynn
4 maanden geleden

Het sieraad is echt prachtig! Manier van opsturen van de moedermelk ging heel makkelijk en snel. Daarna wachten, maar het sieraad is nog mooier dan ik had gehoopt! Dankjewel!

Kimberley
4 maanden geleden

Ontzettend blij met mijn moedermelk ring! Een mooi sieraad voor altijd. ❤️ Ook heel blij met de service, goed en vriendelijk geholpen. Dank je wel!

Lisa
4 maanden geleden

Helemaal blij! Ik heb de moedermelk ring Siem en oh toen ik hem voor het eerst droeg voelde ik al een stukje liefde om mijn vinger. Zo gek! Ben er heel blij mee en nog mooi en speciaal ook! Ook de afhandeling heb ik als heel fijn ervaren. Je bent een lieve meid!! Dankjewel. Heel waardevol

Esmeralda
5 maanden geleden

Vandaag mijn sieraad mogen uitpakken. Zo blij om deze periode voor altijd “mee te kunnen dragen”! Heel fijn contact gehad en de levering was super netjes en snel. Dankbaar voor dit sieraad en mocht ik in de toekomst nog een soort gelijk aandenken willen laten maken dan zou ik zeker terugkomen!

Anna-Maaike
5 maanden geleden

Ik ben ontzettend blij met mijn sieraad met moedermelk!
Het is altijd afwachten als je online besteld, maar het had niet mooier gekund. Het contact was heel fijn en de verzending ook heel nauwkeurig en goed. Een ontzettend dierbare ring met een ontzettend dierbare herinnering aan een hele speciale tijd. Dankjewel lieve Mischa!